Werken bij Van der Valk Shipyard

bouwen doen
we samen

Werken bij van der Valk Shipyard

WERKEN IN DE LUXE JACHTBOUW

Van der Valk Shipyard is een groeiend familiebedrijf en is op zoek naar extra ondersteuning door een goed gevulde orderportefeuille. De werf bouwt voor internationale opdrachtgevers Luxe Jachten van 18 tot 45 meter lengte met een team dat, inclusief externe ondersteuning, bestaat uit ongeveer 90 mensen. Je werkt in een team van gedreven en ervaren monteurs die op technisch vlak een jacht van binnen en van buiten kennen!

We maken graag kennis met potentiele getalenteerde kandidaten in de verschillende disciplines van de jachtbouw. Open sollicitaties zijn van harte welkom, stuur CV & motivatie naar werkenbij@vandervalkshipyard.com

Werken bij Van der Valk Shipyard

vacatures

Vacature

Engineer jachtbouw

Locatie: Waalwijk Dienstverband: Fulltime

Vacature

Technisch Monteur

Locatie: Waalwijk Dienstverband: Fulltime

Vacature

Interieurbouwer Luxe Jachtbouw

Locatie: Waalwijk Dienstverband: Fulltime
Werken bij Van der Valk Shipyard

Kiezen voor
Van der Valk Shipyard

Een rijke historie

Van der Valk Shipyard bestaat sinds de jaren zestig en heeft vandaag de dag een wereldwijde vloot van meer dan 1.000 motorjachten. Wij zijn de enige Nederlandse werf die in de range van 18 tot 45 meter jachten volledig in eigen beheer bouwt, inclusief eersteklas aluminium casco's en alle afbouw en afwerking. Dit geeft Van der Valk volledige controle over de prijs-kwaliteitverhouding en we zorgen ervoor dat ons rijke erfgoed wordt vertaald in een baken van innovaties.

Moderne productiefaciliteiten

De productiefaciliteiten van Van der Valk Shipyard bevinden zich in Waalwijk, in de provincie Noord-Brabant, vlakbij de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch en op slechts een uur rijden van Amsterdam. Het bestaat uit een kantoor en vijf moderne productiehallen.

Een dynamische organisatie

Wij streven naar het ontwikkelen van veilige, comfortabele, innovatieve en efficiënte (semi)custom motorjachten tot 40m met een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. Dit wordt bereikt door de toepassing van kennis, technologie en fijn vakmanschap. Onze toekomstvisie: Klantdromen blijven realiseren door state-of-the-art jachten te bouwen in nauwe samenwerking met eigenaren, ontwerpers en leveranciers.

Werken bij Van der Valk Shipyard

TEAM

Hier kun je kennis maken met verschillende mensen in diverse uiteenlopende functies binnen ons team. Ze vertellen hoe het is om bij Van der Valk Shipyard te werken en delen diverse ervaringen. Veel van onze collega's werken hier al meer dan tien jaar en wij hebben dan ook een laag verloop. Dit is mede te danken aan de goede werksfeer op onze werkvloer en prettige bedrijfscultuur.

Ook de mogelijkheden om te groeien binnen onze werf en de diverse personeelsfeesten en activiteiten spelen daar een rol bij. Je bent altijd welkom op onze werf voor een rondleiding. Tijdens deze rondleiding kun je dan verschillende van onze medewerkers ontmoeten en spreken, zodat je een goed beeld krijgt van ons bedrijf en vast kunt stellen of je je hier thuis voelt. Je bent van harte welkom!

Werken bij Van der Valk Shipyard

Wij komen graag in contact

We maken graag kennis met potentiele getalenteerde kandidaten in de verschillende disciplines van de jachtbouw. Het lijkt ons dus leuk om jou te leren kennen! Je bent welkom jouw gegevens achter te laten via het open sollicitatie formulier of via werkenbij@vandervalkshipyard.com. Wij nemen dan snel contact met je op zodat we samen kunnen bespreken waar jij naar op zoek bent en wat je belangrijk vindt in jouw nieuwe baan. Wij informeren je dan graag over de mogelijkheden, nu en in de toekomst.

Indien je het leuk vindt dan kunnen we op dat moment ook een afspraak inplannen voor een geheel vrijblijvende rondleiding op onze werf. Niet een sollicitatiegesprek, maar gewoon eens kennismaken. Wij zorgen dan voor een koffie met een Bossche Bol!